AK Parti Kepez Teşkilatından Kan Bağışı

Çanakkale’nin AK Parti Kepez Belde Teşkilatı, Kızılay’a kan bağışında bulunarak 9 saatte toplam 20 ünite kan topladı.

AK Parti Kepez Teşkilatından Kan Bağışı
Kan bağışı kapsamında Türk Kızılay’ı Çanakkale Şube Başkanlığı görevlileri, AK Parti Kepez Belde Binasında hazırlıklarını tamamladıktan sonra yapılan kan bağışlarını toplamaya başladı.

2018 yılına hızlı başlayan AK Parti Kepez Belde Teşkilatı önce geleneksel hale getirilen AK sevdalı üyelerle birlikte Kahvaltı programı etkinliği, sonrasında ise Kızılay’a ’Kan Bağışı’ kapsamında destek amaçlı etkinliklerde buluştu.

Etkinliğe, AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok, AK Parti Kepez Belde Kadın Kolları Başkanı Emine Yılmaz, AK Parti Kepez Belde Gençlik Kolları Başkanı Sercan Tan, belde teşkilatı üyeleri ve çok sayıda partili destek verdi.

yapılan etkinliklerle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok, " AK Parti Belde Teşkilat Binasının sadece siyasi amaçlı kullanılmadığını da değinmemiz gerektiğini buradan belirtmek isterim. Her hafta sonu Cumartesi günü düzenlemiş olduğumuz kahvaltı organizasyonunun bu hafta da 2018 yılının ilk kahvaltısı olmasının yanı sıra üyelerimizle birlikte istişare etme fırsatını bularak, onbirinci haftayı geride bıraktık. Bir çok hedefimizin olduğunu ifade ederken, 2018 yılında da kahvaltı etkinliklerimizi bu ilgi ve AK sevdalılarımızın destekleri ile devam ettirmenin keyfini yaşamayı da hedefliyoruz. Kapımız herkese açık. Bu hafta AK Parti Kepez Teşkilatı ailesi, üyelerimiz ve Kepez sakinlerimiz ile birlikte Kızılay’a kan bağışında bulunmanın da ayrıca gururunu yaşadık. Bizler bu sorumluluğun bilincinde olarak böyle önemli bir etkinlik düzenledik. Kana ihtiyacı olan, şifa bulması beklenen ve gereken hastalarımız için kanımızı veriyoruz. Kan vermek hayata yüklü bir anlam katmaktır, bizler de Kepez Belde Teşkilatı olarak hayata değer katmaya devam edeceğiz. Kan vermek hem vücudun kendini yenilemesi bakımından hem de hasta olarak yatan kan ihtiyacı olan insanların yaşama döndürülmesi bakımından önemlidir. Kampanyamız kapsamında kan bağışında bulunan partili, partisiz herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu duyarlı davranışlarından dolayı herkese teşekkürü bir borç bilirim. Kızılay’ın yapmış olduğu bu kutsal göreve bizler de buradan elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız. Biz de kanımızı bağışladık. İnşallah hayırlısı olur diyorum" dedi.

9 saat süren kan bağışında ise 20 ünite kan toplandı.
Kaynak: İHA