Sebze Ve Meyve Halinde 2018'İn İlk Duası Yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sebze ve Meyve Halinde 2018 yılının ilk geleneksel Cuma duası esnafın katılımıyla yapıldı

Sebze Ve Meyve Halinde 2018'İn İlk Duası Yapıldı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele Kullar’da inşa ettiği yeni hal binasında geleneksel olarak her hafta Cuma sabah namazından sonra yapılan bereket duası ile dikkat çekiyor. Yeni sebze- meyve halinde yeni yılın ilk duası ise yapıldı. Sabah namazından sonra yapılan duaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri İlhan Bayram’ın da katıldığı törende Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Kemal Altunel, Haller Şube Müdürü Ayhan Acar, KOMESKOM Dernek Başkanı, Hüseyin Balkaya, KİHMED Kocaeli Şube Başkanı Sebahattin Yamak, çok sayıda esnaf yer aldı.

Duanın ardından söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, “Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun selamlarını getirdim. Sizler bizler için çok önemlisiniz. Sabahın bu erken saatlerinde yataklarınızda kalkıp vatandaşın ihtiyaçlarının karşılamak için hizmet ediyorsunuz. Ahilik geleneğini de unutmayarak değerlerimizi yaşatıyorsunuz. Yaptığınız iş çok kutsal. Hepinize teşekkür ediyoruz” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sebze ve Meyve Halin bin metrekare kullanım alanının yanı sıra, 760 metrekare sosyal tesis alanıyla esnafa hizmet ediyor.
Kaynak: İHA