İzmir Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda Seçim Heyecanı

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olağan genel kurulunda adaylar mevcut başkan Celil Anık ile Mustafa Pala, başkanlık için yarışıyor.

İzmir Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda Seçim Heyecanı
İzmir’deki meslek odalarında seçim heyecanı ve telaşı aynı anda yaşanmaya başladı.

OHAL’le ertelenen seçimleri izin verilmesinden sonra kentteki meslek odaları, aynı anda sandığa gitti. İzmir’de Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan oda seçimlerinde, sandık başına gidecek olan üyeler, yeni yönetimlerini belirleyecek. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın olağan genel kurulu, bugün sabah saatlerinde, Gaziemir Fuar İzmir’de yapılmaya başlandı. Başkanlığa mevcut başkan Celil Anık ve Mustafa Pala talip oldu. İki başkan adayı, seçimden önce oda üyelerine, projeleri hakkında bilgilendirme sunumu yaptı. Sunumların ardından, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyeleri oy kullanmaya başladı.

Oyunu kullanan başkan adaylarından Celil Anık, "6 aydan beri çalışmalarımız sürüyordu. Bugün seçimin sonuna geldik. Allah hayırlısı ise bize nasip etisin. Biz üzerimize düşeni yaptık, kendimizi esnafa anlattık, biz kendimizden eminiz, seçimi de kazanacağımızdan eminiz" dedi.

Bir diğer başkan adayı Mustafa Pala ise, "Hayırlı olmasını diliyorum. Esnaf burada takdir ve yetkisini kullanacak. Kazanan 2018 yılında esnafımız olur. Kim daha iyi hizmet edecekse ona nasip olsun. Biz esnafımıza katkı sağlayabilecek projelerimizi anlattık. Bundan sonra takdir, yetki esnafın. Bekleyip sonuçları göreceğiz" dedi.

Oy kullanma saat 13.00’te başlarken, saat 17.00’de oy kullanma işlemleri tamamlandıktan sonra oy sayımına geçilecek.
Kaynak: İHA