Huzurevi Sakinleri KODA İle Coştu

Salon konserlerinin yanı sıra sosyal projelerde de yer alarak her kesimi sanatla buluşturan Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası, Narlıdere Huzurevi’ne konuk oldu. Şarkılara danslarla eşlik eden huzurevi sakinleri, unutulmaz bir gün geçirdi.

Huzurevi Sakinleri KODA İle Coştu
Karşıyaka Belediyesi ile Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası’nın (KODA) Ana Destekçisi Denizbank, Narlıdere Huzurevi’nde muhteşem bir konser düzenledi.

Şef Rengim Gökmen’in yönettiği konserde, Teyfik Rodos da solist olarak yer aldı. Oda Orkestrası için düzenlenmiş Tango eserleri ile Türk Müziği şarkılarının seslendirildiği sanat şöleni, yaklaşık iki saat sürdü.

Çınarlardan dans şov

Sanatçıları büyük ilgiyle karşılayan huzurevi sakinleri, konser boyunca şarkılara eşlik etti. Çınarlar, zaman zaman da dans ederek coşkuya ortak oldu, tango yaparak keyifli anlar yaşadı. Konser sonunda defalarca sahneye çağrılan sanatçılar, huzurevi sakinlerine tekrar gelme sözü verdi. Denizbank Ege Bölge Müdürü Semih Şenbakar ile KODA Süpervizörü Şef Rengim Gökmen de konuşmalarında, sanat alanında işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, huzurevi konserlerinin süreceği mesajını verdi.

Herkes için sanat

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Bir ilçe belediyesi olarak Türkiye’de ilk kez kadrolu oda orkestrası kurarken, en büyük idealimiz daha fazla insanımızı sanatla buluşturabilmekti. 2015 yılında başlayan bu yolculukta, hedefimizi gerçekleştirmek adına önemli adımlar attık. Orkestramız bugüne kadar; sanat merkezi sahnelerinden festivallere, parklardan huzurevine ve hatta cezaevine kadar, pek çok yerde konserler verdi. Sanatçılarımız son olarak da Narlıdere Huzurevi sakinlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sunarak, bir kez daha gurur kaynağımız oldu. Hep birlikte güzel işler yapmaya, Karşıyaka’nın ışığını her yere taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA