CHP Genel Başkan Yardımcısı Budak, Kemer'de

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Antalya'nın Kemer ilçesinde şoförlerle bir araya geldi.

Kemer Belediyesi ile Kemer Şoförler ve Otomobilciler Odasınca bu yıl üçüncüsü düzenlenen kişisel gelişim ve iletişim semineri düzenlendi.

Seminer sonrası yapılan gala yemeğine katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Budak, yaptığı konuşmada, bu tür seminerler sonrası arkadaşlık ve komşulukların ortaya çıktığını söyledi.

Budak, insan ilişkileriyle alakalı olan şoförlere verdiği değer için Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e teşekkür ederek, bu tür seminerlerin Kemer'e, esnafa ve turizme büyük katkısı olduğunu söyledi.

Turizmin devasa bir sektör olduğunu ifade eden Budak, "Turistin başka bir ülkeye geldiği zaman ilk tanıştığı kişiler şoförler. Şoförlerin misafirperverliği ve turistlere davranışı, Türk insanının imajını ortaya koyuyor. O yüzden bu eğitimlerin verilmesi önemli. Turistlerin tekrar ülkemize gelmesinin en büyük unsuru şoförler." dedi.

Belediye Başkanı Gül ise 2014'de Kemer'e 1 milyon 100 bin turistin geldiğini hatırlatarak, "2016'da yaklaşık 650 bin yerli turisti Kemer'e getirdik. 2012'den önce ilçeye gelen turist oranı yüzde 5'di. Artık yerli pazarda ilk sıradayız." diye konuştu.

Gecede şarkıcı Latif Doğan sahne aldı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Doğan, sevilen şarkılarını seslendirdi. Doğan'ın söylediği türkü ve şarkılara davetliler de zaman zaman eşlik etti.

Kaynak: AA