Başkan Okuyan Güven Tazeledi

Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Genel Kurul seçimlerinde mevcut başkan Orhan Okuyan güven tazeledi.

Başkan Okuyan Güven Tazeledi
Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası, Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirdiği Genel Kurul Seçimlerinde tek aday Orhan Okuyan oldu. 749 üyesi bulunan Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odasının Genel Kurul Seçimlerine 124 kişi katıldı.

Katılan üyelerin oyunun hepsini alan Orhan Okuyan yeniden başkan seçildi. Seçim sonrası konuşan Başkan Okuyan,”2018 yılı yapılan olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Yapılan oy sayımında bizleri tekrar başkanlığa layık gören arkadaşlara teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 4 yılda gerçekleştirilmesini planladığımız projelerimiz var" dedi.

Seçim programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı.

Programa katılamayan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in mesajı okundu. Palandöken,” Saygıdeğer Esnaf ve Sanatkâr meslektaşlarım, sizler birlik ve beraberlik içerisinde çoluk çocuğunuzun rızkı için geleceğimiz için önümüzdeki 4 senenin bayrağını taşıyacak yöneticilerimizi seçmek için bu genel kurulda da bir aradasınız. Şuan aranızda olamamanın derin üzüntüsü içerisindeyim. Sizlere gönül dolusu başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.
Kaynak: İHA