AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Muğla İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen danışma kurulu toplantısında, kadın ve gençlik kollarınca sunum yapıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, kurulda yaptığı konuşmada, danışma meclislerinin AK Parti kadroları için çok önemli olduğunu, teşkilatın bütün kademeleriyle bir araya gelerek değerlendirmelerin yapıldığı toplantılar olduğunu söyledi.

AK Parti kadrolarında görev alanların, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olduğunu ve bu sorumlulukla hareket etmeleri gerektiğini ifade eden Dalkılıç, şöyle konuştu:

"AK Parti kadroları asla birbirinin amiri değildir. Kendi içinde bir disiplin edecek, motivasyonlarını hazırlayacaklar vardır ama biz birbirimizin amiri değiliz. Birbirimizin şahitleriyiz. Teşkilatlar gençlik ve kadın kolları olmadan olmaz. Biz birbirimizi tamamlayan teşkilatlarız. Bu modeli dünyada sadece AK Parti lider olarak da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ortaya koydu."

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk de yapılan kongrelerle göreve yeni seçilen ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanlarına başarılar dileyerek, 2019 seçimleri için çok iyi bir şekilde çalışma yürütmeleri gerektiğini söyledi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ise 2017 yılında 44 yürütme ve yönetim kurulu toplantısı yaptıklarını belirterek, geçmiş dönemde yaptıkları çalışmalar ve hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısına AK Parti MKYK Üyesi Bülent Karakuş, Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı Yelda Erol Gökcan ile belediye başkanları, ilçe başkanları ve partililer de katıldı.

Kaynak: AA