Türkoğlu Belediyesi'nin Eğitim Yatırımları Devam Ediyor

Türkoğlu Belediyesi ilçe merkezi ve kırsal alanlarda bulunan eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Türkoğlu Belediyesi'nin Eğitim Yatırımları Devam Ediyor
İlçenin birçok mahallesinde eğitim yuvalarının çevre düzenlemesi, derslikler ve birçok ihtiyaçlarını karşılayan Türkoğlu Belediyesi, bu defa İmam Hatip Lisesi kompleksinin çevre düzenlemesi baştan başa yeniledi.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Öğrencilerimizin daha düzenli bir şekilde okullarda eğitim görmesini sağlıyoruz” dedi.

Başkan Okumuş, “Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim yuvalarının modern bir görünüme kavuşması için büyük çaba gösteriyoruz. Özellikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi, bizim en önemli görevlerimizden biridir. Merkez mahalle okulları ve ilçe kırsalındaki okulların ihtiyaçlarını tek tek belirleyip gelen talepleri hızlı bir şekilde değerlendiriyor ve başta okulların çevre düzenlemesi olmak üzere, dersliklerle ve pek çok alanda eğitime büyük katkı sunuyoruz. Birçok okulun çevre düzenlemesini tamamlayan ekiplerimiz, tadilat ihtiyacı olan derslikleri de elden geçiriyor. Yapılan çalışmalarla ilçedeki bütün okullar daha güzel bir görünüme kavuşuyor ve minik yürekler daha düzenli olarak okullarda eğitim görmesini sağlıyoruz” diyerek konuştu.

Kaynak: İHA