'Taraklı Tanıtım Günleri' Başladı

Taraklı Kaymakamlığı ve Taraklı Belediyesince hazırlanan "Taraklı Tanıtım Günleri" kentteki bir alışveriş merkezinde başladı.

Taraklı Kaymakamı Cihat Koç, yaptığı açıklamada, yaklaşık 10 aydır Taraklı’da çalıştığını ve göreve başladığı günden itibaren ilçeyi daha da tanıtmak üzere belediye ile birlikte çalıştıklarını söyledi.

Öncelikle Sakarya'da yaşayan insanların sürekli gelip giderek farkındalık oluşturmasını amaçladıklarını ayrıca üniversiteye gelen öğrencilerin de Taraklı'dan faydalanmalarını istediklerini anlatan Koç, "Oradaki kültürü koklasınlar, oradaki dokuyu, kaybolmayan mahalle kültürünü yaşasınlar istiyoruz. Bu vasıtayla da böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Daha çok belediyemizin gayretleriyle oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İlçeyi tanıtmak amacıyla açılan stantları gezen Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, ziyaretçilere keşkek dağıttı.

Başkan Özkaraman, gazetecilere yaptığı açıklamada, Taraklı'nın son yıllarda turizmdeki etkinliğinin yanı sıra tanınırlığının ve bilinirliğinin de arttığını belirterek, ilçeyi tanıtmaya devam edeceklerini söyledi.

Tanıtım faaliyetleri üç gün boyunca devam edecek.

Kaynak: AA