Murat Hazinedar'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Görevden uzaklaştırılan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine oğlunun ve eşinin pasaportuna kavuştuğunu açıkladı.

Murat Hazinedar'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Murat Hazinedar'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Beyaz Tv'de ekrana gelen Dinamit programında Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın İçişleri Bakanlığı'nca görevinden uzaklaştırılması tartışıldı.

Beyaz Tv canlı yayınına telefonla bağlanan Murat Hazinedar hakkındaki iddialara yanıt verirken görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Murat Hazinedar, 'Sayın Cumhurbaşkanı bugün talimat vermiş. Oğluma ve eşime pasaportları yarın iade edilecek.” açıklamasında bulundu.

HAZİNEDAR'DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Hazinadar şu açıklamaları yaptı;

Ben buradan bir teşekkürü ifade etmek istiyorum. Bugün İstanbul Emniyet Müdürlüğü benim bu 2 günlük hassasiyetime ve Cumhurbaşkanımıza çağrıma, sayın Cumhurbaşkanı Fransa'ya giderken rahatsızlığını dikkate alarak İstanbul Valiliği'ne ve Emniyetine talimat vermiş. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Müdürlüğü eşimi arayarak, hem oğlumun hem de eşimin pasaportunun bu vesileyle iadesini gerçekleştirdi.