Malatya'daki Minibüs Ve Servisçiler Odasında Seçim Heyecanı

Pazar günü kongre heyecanı yaşanan Malatya Minibüsçüler ve Umum Servisçiler Odası Başkan Adaylarından Hasan Bedir, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Malatya'daki Minibüs Ve Servisçiler Odasında Seçim Heyecanı
Başkan Adayı Hasan Bedir, Pazar Günü yapılacak seçim öncesinde bir iş yerinde üyelerle bir araya gelerek, projeleri ve yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Bedir, birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, "Üyelerimizle birlikte burada bir araya geldik. 7 Ocak Pazar günü başkanlık seçimi yapacağız, diğer aday arkadaşlarıma da sesleniyorum. Kim başkan olursa olsun bizim başkanımız olacaktır. Güzel bir seçim olacağını düşünüyorum, kim başkan seçilirse ona saygı duyalım” dedi.

Projeler hakkında bilgi veren Bedir, "Başkan olarak seçilirsem yapacağız, projelerimizi sizle paylaşmak istiyorum. Tüm servisçi ve minibüsçü esnaflarımızın haklarını sonuna kadar savunacağım. Korsan servislerle kanunlar çerçevesinde mücadele edeceğim, fabrikaların plakasız servislerini sizlerin desteği ile bitireceğiz. Bunun yanında her bir servis aracımız için 3 servis sözü veriyorum, bireysel servisler dahil. Belediyeye verdiğimiz aidatları düşüreceğiz. Servis ücretlerinin fiyat listesini ekim ayında değil Ağustos ayında açıklayacağız. Her yıl 30 Kasım Şoförler Gününde3 şoförümüzü anket yaparak ödüllendireceğiz. Ayrıca, ayda bir S plaka, M plaka ve J plaka sahibi esnafların sorunlarının çözümü için toplanacağız. Sürekli sahada ve esnaflarımızın yanında yer alacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA