CHP Urla Teşkilatında Kadın Kolları Başkanı Seçimi

CHP Urla İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Hatice Semerci seçildi.

URİT sosyal etkinlikler salonunda CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, 21. dönem Milletvekili Ayşe Gürocak, İlçe Başkanı Hakan Özbadur, eski ilçe başkanı Bahri Yalaz'ın da katıldığı seçime tek aday olarak giren Hatice Semerci, başkan seçildi.

Kongrede konuşan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, kongrelerin hizmet yarışı olduğunu belirterek, "Bu seçimlerin kazananı yok. Zaten biz de bir bayrak yarışı olarak bir arkadaşımızdan alıp, diğer bir arkadaşımıza görevi devredeceğiz." dedi.

Uyar, kadınların sosyal hayatta daha fazla yer alması gerektiğine işaret ederek, "Bizim kadınlar olarak daha çok her yerde olmamız, daha fazla zaman ayırmamız lazım. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Bizim hepimizin hiçbir şekilde ayrışmadan beraber birbirimize daha sıkı sarılarak çalışmamız gerekli. Gün artık benlik zamanı değil. Biz olmayı daha fazla önemsememiz gereken bir sürece giriyoruz." diye konuştu.

Kongrede yeni Başkan Hatice Semerci, eski başkan Fatma Gürsoy'a çiçek vererek geçmişteki çalışmaları için teşekkür etti.

Kaynak: AA