Beylikdüzü'ne 220 Yataklı Yeni Hastane Geliyor

Birinci Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Aksu, Şubat ayı içerisinde Beylikdüzü’nde 220 yatak kapasiteli bir hastane açılışına hazırlandıklarını ifade etti.

Beylikdüzü'ne 220 Yataklı Yeni Hastane Geliyor
Birinci Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Aksu, Şubat ayında Beylikdüzü Yakuplu’da ‘Birinci Hospital İnternational’ hastanesini açarak yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

Dr. Aksu, yeni açılacak olan hastanenin 35 bin metrekarelik, 13 katlı, 220 yatak kapasiteli, A sınıfı tüm branşların yer alacağı bir genel hastane olarak, 2018 şubat ayında açılması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve hastanenin içerisinde yoğun bakım, cerrahi servis, doğumhane, ameliyathane, otopark gibi bölümlerin bulanacağını, üst düzey ve kaliteli hizmetin yanında son teknoloji cihazların da kullanılacağını dile getirdi.

“Sadece Türkiye’den değil yurt dışından da hasta bekliyoruz”

Ali Aksu, hastaların yarısının sağlık turizminden gelmesini hedeflediklerini belirterek “Daha önce yatak kapasitesini 150 olarak planlamıştık, ancak açılış öncesinde kapasiteyi artırarak 220’e çıkardık. Sadece Türkiye’den değil, yurt dışından da hasta bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA