Başkan Karaçelik, Karadenizli Acente Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

AnadoluJet tarafından Dalaman-Ankara seferlerinin haftada 7 güne çıkarılmasının ardından Muğla’ya gelen Karadenizli acente temsilcileri Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ile buluştu.

Başkan Karaçelik, Karadenizli Acente Temsilcileri İle Bir Araya Geldi
Dalyan Mahallesinde, Casa Nova Restoranda bir araya gelen Başkan Karaçelik ve acente temsilcileri bölgede yapılabilecek turizm faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yemeğe, Başkan Karaçelik’in yanı sıra Dalaman, Ortaca, Köyceğiz Turistik Otelciler ve Turizm İşletmecileri Birliği (DOKTOB) Başkanı Yücel Okutur, Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi (DALKO) Başkanı Arif Yalılı, Anadolu Jet Pazarlama ve Satış Koordinatörü Demokan Murat Öktem, YDA Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Orçun Songur, turizmci Ali Mürşit Yağmur ve acente temsilcileri katıldı.

’Bölgede iç turizmi ve sezonu nasıl uzatabiliriz?’ düşüncesi ile hareket ettiklerini dile getiren Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, yaptığı açıklamada; “AnadoluJet, turizmcilerimiz ve Ortaca Belediyesi işbirliğinde Karadeniz’den acenteleri bölgemize davet ettik. Bölgemizin tanıtımı için yıl boyunca birçok etkinlik yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Ülkedeki acente temsilcilerine yöremizin güzelliklerini tanıtmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Marmaris, Ortaca ve Fethiye bölgesi olarak Doğu Anadolu’daki turizm acentelerini de ziyaret edeceklerini aktaran Başkan Karaçelik, “Karadenizli acente temsilcileri Marmaris’i gördüler. Dalyan ve Fethiye’yi gezecekler. Çalışmamızın yöremizin tanıtımı açısından başarılı olacağını düşünüyorum. Gelen acenteci arkadaşlar şehirlerinde, bu bölgenin çok bilinmediğini ve pazarlamaya hazır olduklarını belirttiler. Buda bizim açımızdan memnuniyet verici bir durum” dedi.

Kaynak: İHA