Vali Güvençer Ve Protokolün Gülümseten Anları

Kendisini koro şeklinde karşılayan çocuklara aynı şekilde cevap vermek isteyen Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer protokol üyeleri ile kol kola girerek birkaç kez “Hoş bulduk” demeye çalıştı. Ancak protokol korosu ahengi tutturamayınca hem çocuklar hem protokol üyelerini gülümseten anlar yaşandı.

Vali Güvençer Ve Protokolün Gülümseten Anları
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli Mahallesi’nde 21 Nisan 2017’de meydana gelen depremde zarar gördüğü için yenisi Güres Grup tarafından yapılmaya başlanan okul inşaatı girişinde iki kız çocuğu tarafından koro halinde “Mütevelli İlkokulumuza hoş geldiniz” şeklinde karşılandı. Vali Güvençer çocukların koro halinde “Hoş geldiniz” demesinden etkilenerek beraberindeki protokol üyeleri ile kol kola girdi ve “Hoş bulduk” demeye çalıştı. Protokol üyelerinin birkaç kez tekrarlamasına rağmen ahengin tutturulamaması gülüşmelere neden oldu. Vali Güvençer “Biz çalışmadan geldiğimiz için yapamadık” diyerek iki minik kız çocuğunun önünde eğilip ellerinden öptü.

Her fırsatta çocuklarla yakından ilgilenen ve ellerinden öpen Manisa Valisi Güvençer, karşılamanın ardından depremde zarar gören okulun bahçesine 19 derslikli ve 570 öğrenci kapasiteli olacak olan yeni okul inşaatını inceleyerek bilgi aldı.
Kaynak: İHA