Türkiye Gençlik Vakfı Bilecik İl Temsilciliği'ne Aydoğar Getirildi

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bilecik İl Temsilciği görevine İbrahim Aydoğar’a getirildi.

Türkiye Gençlik Vakfı Bilecik İl Temsilciliği'ne Aydoğar Getirildi
Bilecik Belediye Avukatı Hasan Sevinç’ten boşalan TÜGVA Bilecik İl Temsilciği görevine İbrahim Aydoğar’a getirildi.

TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet tarafından ataması yapılan Aydoğar ve ekibi 31 Aralık 2017 pazar günü yapılan görevine başladı.

TÜVGA Bilecik İl Temsilcisi İbrahim Aydoğar, yeni görevin hayırlara vesile olmasını dileyerek, "Hepimizin malumudur ki; vakıf kurumu dinimiz ve tarihimizdeki yeri çok önemlidir. Osmanlı’da bir ferd vakıf şifahahesinde doğar, vakıf bir beşikte sallanır, vakıf bir mektepte okur ve netice de vakıf bir tabut ile ahirete yolcu edilir. Rabbim; ecdadımızın vakıf konusundaki bu hassasiyetini ve samimiyetini bizlere de nasip eylesin. Dünya üzerinde iyi ve güzele dair ne varsa içinde barındıran TÜGVA’nın bir mensubu olmaktan şeref duyuyorum. Allah izin verirse önümüzdeki 2 yıllık görev sürecimizde aynı yolda yürüdüğümüz kardeşlerimizle güzel çalışmalar yapmak nasip olacaktır diye ümit ediyorum. Ve inşallah yeni hedeflerimizle ve dik duruşumuzla önümüzde ki dönemlerde de Allah’ın dinine, ülkemizin ve ümmetin iyiliğine hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

"Türkiye’deki gençlerimiz mazlum İslam coğrafyalarının umudu."

Konuşmasında, vakfın amaçlarına değinen Aydoğar, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hayalini kurduğu yeni Türkiye’yi inşa edecek gençleri yetiştirmek olacaktır. Dinini bilen, onunla amel eden; memleketi için ter, mazlum İslam coğrafyaları için gözyaşı ve yeri geldiğinde şehadet için kanını döken bir gençlik yetiştirmek asli vazifemizdir. Rabbim izin verirse, dininin, dilinin, beyninin, ilminin, ırzının, evinin davacısı bir gençlik için çalışmaya gayret edeceğiz. Türkiye’deki gençlerimiz mazlum İslam coğrafyalarının umudu. Biz TÜGVA ailesi olarak bu sorumluluğun farkında olmalıyız. Hepimiz bilmeliyiz ki bir hareketin, bir teşkilatın başarılı olması için samimiyetin, fedakârlığın ve ihlasın olması şarttır" dedi.

TÜGVA Yönetim Kurulu ise; İl Temsilcisi İbrahim Aydoğar, Teşkilat Koordinatörü Fuat Karakuş, Ortaokul Koordinatörü Bilal Kır, Lise Koordinatörü Emrah Bilanik, Yüksek Öğrenim Koordinatörü Taha Dingeç, Çalışan Gençlik Koordinatörü Ahmet Arif Demir, Kadın ve Aile Koordinatörü Hilal Yıldırım, Eğitim Koordinatörü M. Tarık Önal, Medya İletişim Koordinatörü Kadir İblağ, İdari İşler Koordinatörü Fuat Selbes, Mali İşler ve Kaynak Geliştirme Koordinatörü Bayram Yarım, Spor Koordinatörü Hüsnü Anıl Tekin şeklinde oluştu.
Kaynak: İHA