Söke İşletme Fakültesinde Aralık Ayı Etkinliklerle Geçti

Adnan Menderes Üniversitesi Söke İşletme Fakültesinde Aralık ayı etkinlikler ile geçti.

Söke İşletme Fakültesinde Aralık Ayı Etkinliklerle Geçti
Etkinliklerin ilki Söke İşletme Fakültesi konferans salonunda gerçekleşirken Hacı Halil Paşa Halk Kütüphanesi ile Söke Şair ve Yazarlar Derneği tarafından düzenlenen şiir ve edebiyat sohbetlerine İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç, Şair ve Yazarlar Derneği Başkanı Tülay Sarayköylü ve Fakülte öğrencileri katıldı.

İşletme Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisi ile renklenen şiir ve edebiyat sohbetinde Sökeli Yazar Aşır Tunca yeni yayınlanan şiir kitabını tanıtırken, şair ve yazarlar kendilerine ait şiirlerini seslendirdi.

Liderlik ve Etkili İletişim Becerilerini Geliştirme konferansı ilgi gördü

Söke İşletme Fakültesi Enderun Topluluğu TÜMSİAD Genel Sekreteri Doç. Dr. Osman Kurtlar Kapıcıoğlu’nu “Liderlik ve Etkili İletişim Becerilerini Geliştirme” konulu söyleşide ağırladı. Etkinliğe Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ve İzmir, Aydın, Söke TÜMSİAD üyeleri de katıldı.

İklim Değişikliği ve Çevre Kirliliği konferansı düzenlendi

Çevre ve Doğa Topluluğunun TEMA vakfının katkılarıyla düzenlemiş olduğu İklim Değişikliği ve Çevre Kirliliği konferansı düzenlendi.

Konferansta TEMA İl Başkanı Mehmet Özdemir katılımcıları iklim değişikliği ve çevre kirliliği konusunda detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Daha sonra Genç TEMA hakkında Yiğit Girgin kısa bir sunum yaptı. Etkinliğin sonunda konuşmacılara teşekkür belgeleri, Arş. Gör. Zeliha Can Ergün tarafından verildi.

Çocuk Onkoloji servisine ziyaret

Söke İşletme Fakültesinin son etkinliği ADÜ Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisinde tedavi gören miniklere yönelik gerçekleşti. Fakülte öğrencilerinden Perim Akıncı serviste yatan çocuk hastalara konser verirken, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç, serviste yatan çocuklarla bizzat ilgilenerek hediyelerini verdi. Hediyeler ve müzikli dakikalarla mutlu olan çocuklar gönüllerince vakit geçirdi.
Kaynak: İHA