Salihli'de Öğrencilere Uygulamalı Spor Eğitimi

Salihli Gençlik Merkezi tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın "Merkezim Her Yerde" projesi kapsamında öğrencilere spor bilincini kazandırmak amacıyla çeşitli spor dallarında uygulamalı eğitim verildi.

Salihli'de Öğrencilere Uygulamalı Spor Eğitimi
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ‘Merkezim Her Yerde’ projesi kapsamında Salihli’ye bağlı Kabazlı Mahallesindeki Şehit İsmail Yavuz İlköğretim Kurumunda etkinlik düzenlendi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte Gençlik Merkezi personelleri Burcu Akdağ ve Emel Bozkurt tarafından merkezin projeleri hakkında bilgilendirme yapılırken, okul öğrencilerine voleybol, halk oyunları, basketbol, tenis, futbol, judo, badminton, mangala, satranç branşlarında uygulamalı eğitim verildi.

Ayrıca kısa adı BİLSEM olan Bilim ve Sanat Merkezi Liderlik Atölyesi öğretmeni Murat Ülkü tarafından öğrencilere motivasyon, Diyetisyen Esra Gündoğdu tarafından da sağlıklı beslenme konusunda öğrencilere seminer verildi.

"Merkezim Her Yerde" ve "Gençlerin İyilik Ağacı" projesi kapsamında her ay 2 okulu ziyaret ettiklerini ifade eden Salihli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Oktay Ayaz, “Proje kapsamında konseptimizi bu kez daha da geniş tuttuk. 8. Sınıf öğrencilerine motivasyon, 6 ve 7. Sınıf öğrencilerine ise sağlıklı beslenme konularında seminer verildi.

Ayrıca diğer sınıf öğrencilerine ise Gençlik Merkezi’nin yaptığı tüm branşlar hakkında uygulamalı eğitim verildi.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı özellikle spora yönlendirme adına çok faydalı bir etkinliğe imza attık" dedi.

Kabazlı Şehit İsmail Yavuz İlköğretim Kurumu Müdürü Yakup Ateş okullarında gerçekleştirilen "Merkezim Her Yerde" ve "Gençlerin İyilik Ağacı" projesi ile sporu seven ve özenen öğrenciler için çok güzel bir gün yaşandığını söyledi.

Kaynak: İHA