Mersin'de Servisçi Esnafına Akaryakıt Ve Lastik İndirimi Protokolü

İçel Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası, üyelerine akaryakıt ve lastikte yüzde 7 indirim sağlayan iki protokole imza atarken, öğrenci ve personel servis araçlarıyla ilgili yeni düzenlemelere uygun araç temini konusunda da bir firma ile fikir birliğine varıldı.

Mersin'de Servisçi Esnafına Akaryakıt Ve Lastik İndirimi Protokolü
İçel Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası, üyelerine akaryakıt ve lastikte yüzde 7 indirim imkanı tanıyan iki protokole imza attı. Söz konusu protokolle tüm Türkiye’deki BP istasyonlarında geçerli olmak üzere odaya kayıtlı servisçilere bir yıllık pompa fiyatı üzeriden yüzde 7 oranında ıskonto indirimi sağlandı. Araç tanıma sistemiyle servisçiler araçlarından inmeden yakıt ikmali yapabilecek, üzerinde nakit para yada kredi kartı olmasa dahi bir ay süresince ücret ödemeden ıskontolu akaryakıt alabilecek ve ödemeyi bir ay sonra yapabilecek.

İmza altına alınan başka bir protokol ile odaya kayıtlı üyelere Pirelli marka lastik alımlarında yüzde 7 indirim imkanı sağlanırken, yeni alınacak lastiklerin tüm sökme takma ve balans hizmetleri ilgili firma tarafından ücretsiz yapılacak. Protokolle ayrıca ıskontolu fiyat üzerinden kredi kartına peşin fiyatına taksit imkanı sağlandı.
Kaynak: İHA