Kaymakamı Demir'in Köy Gezileri

Edirne’nin Meriç İlçe Kaymakamı Erinç Demir ve daire amirleri, ilçeye bağlı Akıncılar köyünü ziyaret ederek, muhtar ve vatandaşlarla biraraya geldi.

Kaymakamı Demir'in Köy Gezileri
Akıncılar Köyü Muhtarı Ömer Ergin ve vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Demir ve beraberindeki heyet, köyde ikamet eden vatandaşların sorunlarını ve şikayetleri dinledi. Muhtar Ömer Ergin, köyde yoğun şekilde elektrik kesintilerinin yaşandığını, özellikle de hafta sonlarında elektrik arızalarının geç giderildiği uzun süre elektriksiz kalındığını, köy yollarının ikinci kat asfaltının yapılması gerektiğini, çiftçilerin mağduriyet yaşamamaları için ergene ovasında acilen taşkın koruma için sedde, drenaj kanalı, eski Ergene yatağı temizliği gibi çalışmalarının yapılması gerektiğini söyledi.



Kaymakam Erinç Demir, ilçedeki bütün köyleri ziyaret edeceklerini, köylerin sorunlarını yerinde tespit ettiklerini belirtti.

Demir, “Bu kapsamda tüm köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geliyor, istek ve taleplerini dinliyoruz. Gittiğimiz köylerde vatandaşlarımızın gösterdiği misafirperverlikten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA