Kaymakam Kırlı'dan Engelli Vatandaşa Motorlu Araç

Muş’un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, çocukken geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yürüyemeyen 40 yaşındaki Cesim Akgün’e özel olarak dizayn edilen motorlu araç hediye etti.

Kaymakam Kırlı'dan Engelli Vatandaşa Motorlu Araç
Hükümet konağı önünde gerçekleştirilen törende, 40 yaşındaki Cesim Akgün’e engeliler için dizayn edilen motorlu araç hediye edildi. Engelli vatandaşın sorunlarını dinleyen Kaymakam Soner Kırlı, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızla birlikte ilçemizdeki engelli vatandaşları tespit çalışması başlattık. Bu tespit ettiğimiz engeli vatandaşlarımıza engelli aracı hediye edeceğiz. İlçemizdeki engelli vatandaşlarımızdan Cesim Akgün kardeşim bize geldi. Rahatça yürüyemediği için bizden engelli aracı istedi. Devletimizin bize sunduğu imkânlar doğrultusunda bu kardeşimize engelli aracı satın alıp getirttik. Kaymakamlık olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Vatandaşımız engelli aracına kavuştuğu için çok mutlu oldu. Biz de bu engelli kardeşimizin yaşadığı mutluğa ortak olduğumuz için çok mutlu olduk. Kendisine hayırlı olsun” dedi.

Motorlu aracına kavuşan 40 yaşındaki Cesim Akgün ise, “Bugün dünyanın en mutlu insanı oldum. Bana bu mutluğu yaşatan kaymakamlığımıza çok teşekkür ediyorum. Artık bu araçla isteğim gibi çarşıya çıkıp gezebileceğim. Çocuklarımı bu araçla okula götürüp getirebileceğim. Engelliler için özel tasarlanan bu aracı verip gezmemi sağlayan Kaymakamımız Soner Kırlı’ya ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yakup Bozkurt’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA