İş Adamı Akcan'dan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde İş Adamı Adnan Akcan, Gölbaşı Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundu.

İş Adamı Akcan'dan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı
Gölbaşı Yavuz Selim İlkokulu Öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunan iş adamı Adnan ülkenin kalkınmasının, muassır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmasının da öğretmenlerin çabaları ile olacağını bu inançla eğitime ve öğretime her zaman katkıda bulunduklarını ifade etti.

Bir süre öğrencilerle muhabbet eden ve onların eğitimine destek sunmak amacıyla elinden gelen her şeyi yapacağını dile getiren İş Adamı Adnan Akcan, bir milletin okur-yazarlık oranı ne kadar yüksek olursa o milletin o derece kalkınacağını belirterek, “Yavuz Selim İlkokulu öğrencilerinin eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla kırtasiye yardımı yapıyorum. Kendimize, ailemize, çevremize, ulusumuza, insanlığa yararlı olmak okuma, yazma ve öğrenmekle başlar. Birey olarak başarılı olmak için en başta okumayı ve yazmayı öğrenmek zorundayız. Bilmediklerimizi okuyarak öğreniriz. Okuyarak öğrenmek dinleyerek öğrenmekten daha kalıcı ve önemlidir. Kişilerin önce kendisine sonra aile ve çevresine yararlı olmaları ve çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkabilmemiz de okumakla ve eğitimle gerçekleşir. Okuma iyiyi kötüden, doğruyu yanlıştan ayırmamızı sağlar” dedi.

Kaynak: İHA