İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol Açıklaması

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, “Borcu olmayan belediyeyiz” dedi.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol Açıklaması
İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, belediye personeli ile toplantı yaparak 2017 yılı yatırım programları çerçevesinde yapılan faaliyetlerin en iyi şekilde yapıldığı, gece gündüz, soğuk sıcak demeden canla başla çalıştıkları için Belediye çalışanlarına teşekkür etti ve 2018 yılında yapılacak faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Karayol, “Biz borcu olmayan bir belediyeyiz personellerin maaşını aksatmadan düzenli bir şekilde yatırıyoruz. Faaliyetlerimizin çoğunluğunu kendi imkanlarımızla çalışmalarımızın çoğunluğunu belediyemizin kendi bütçesi ile gerçekleştiriyoruz 2017 yılında 13 milyon TL yatırım yaptık. Kurumlara (SGK, Vergi Dairesi yatırım izleme koordinasyonu, kalkınma ajansları) borçsuz bir Belediye olarak yolumuza devam etmekteyiz” dedi.

Karayol, “İncesu belediyesinin belediye çalışanlarının çalışmaları Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve başın mensupları tarafından herkes tarafından gayet güzel bir şekilde ifade ediliyor memnuniyetler dile getiriliyor.Birim müdürlerimiz eşliğinde 2018 yılı işçi kadrosu konusunu ele alarak görüş alışverişinde bulunup işçilerimize bilgi aktarımı gerçekleştirdik” diye konuştu.

Kaynak: İHA