Fatsa'ya 'Doğal' Desen

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Yayalaştırma Projesi kapsamında başlayan doğal taş döşeme çalışmaları ilerledikçe görsel güzellik meydana çıkmaya başladı.

Fatsa'ya 'Doğal' Desen
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Plevne Meydanı, Plevne Caddesi, Eski Hal Sokak ve Aşiyan Sokak’ta doğal taş döşeme çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Çalışma yapılan trafiğe kapalı alanlarda doğal taş montajının yanı sıra polimer kanal ve ızgaralar, 4 metrelik armatürlü aydınlatma direkleri, kuru fix havuzu ve parsel etrafında baskı beton kaldırım çalışmaları yapılacak. Yayalaştırma Projesinde çalışmaların Ağustos ayında tamamlanması hedefleniyor.

Bittiğinde çok hoş bir görüntü ortaya çıkacak

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan trafiğe kapalı caddelerde doğal taş montajının süratle devam ettiğini belirterek, “Trafiğe kapalı caddelerin yenilenmesine destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz beye teşekkür ediyoruz. Yayalaştırma Projesi Fatsa için çok önemli bir proje. Fatsa şehir merkezinde ticari alanın tam merkezinde trafiğe kapalı alanlarımızın tamamını inşallah bu projeyle yenilenecek. Üst yapıda artık parke taşına son verdik. Bazalt taşlarla ahşap döşemelerle oturma grupları ve aydınlatmasıyla beraber çok harika bir görüntü ortaya çıkacak. Çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Ağustos ayı gibi tamamını bitirmeyi hedefliyoruz. Trafiğe kapalı caddelerimizde bina cephelerimizle beraber çok hoş bir görüntü ortaya çıkacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA