Faruk Yılmaz Adaylığını Açıkladı

Faruk Yılmaz, Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası’na başkanlığına adaylığını açıkladı.

Faruk Yılmaz Adaylığını Açıkladı
4 Şubat 2018’de yapılacak oda başkanlığı seçimleri için, 2006-2014 yılları arasında iki dönem aynı odanın başkanlığını yapan Faruk Yılmaz seçimde aday olacağını ifade etti.

Meslektaşlarının daveti ile aday olma kararı aldığını ifade eden Malatya Bakkallar ve Bayiler Odası başkan adayı Faruk Yılmaz "Günümüzde acımasız hırçın ve haksız bir rekabetin kıskacında ayakta kalabilmek için mesleğimizi devam ettirebilmek, işimize ve aşımıza sahip çıkabilmek için çok sayıda arkadaşımızı daveti üzerine tekrar Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası başkanlığına aday oldum" dedi.

“Ortak karar, ortak hedef”

Bir restorantta basın ile kahvaltıda bir araya gelen Yılmaz, birlik ve beraberlik içinde olacaklarını söyledi.

Yılmaz, "Her zaman siz değerli basın ve odamıza bağlı bulunan esnaf kardeşlerimle birlikte ortak karar, ortak hedef, anlayışı ile faydalı hizmetin sonucuna götürecek çalışmalar hedefliyoruz. Çünkü biz birlik ve beraberlik içinde oluşturacağımız ortak akıl sayesinde, yönetimimizin ve şahsımın alacağı kararlar ile ulaşmak istediğimiz ortak payda ile vatandaşımıza sunduğumuz hizmetlerimizin kalitesi ve vizyonumuzu, yeniden çağın koşullarına göre şekillendirmek için aralıksız çalışacağız. Çünkü biz buna mecburuz" şeklinde konuştu.

“Ortak projeler hazırlayacağız”

Yılmaz, seçildiği takdirde yapacakları hizmetlerden şu şekilde bahsetti:

"Sektörel ve iş kolumuzda faaliyet gösteren ana üretici, tedarikçi ve pazarlama ağında hizmet veren firmalarla yöneticisi olmaya aday olduğum odamızın tüzel temsilcisi olarak kapsamlı işbirliği ve ortak projeler hazırlayıp hizmete dönüştürmek için çalışmalarımız olacaktır."

Yılmaz, başkanlığa seçildiği takdirde basın mensupları ile sık sık bir araya geleceklerinin altını da çizdi.
Kaynak: İHA