Düzce Üniversitesi Rektörü Çakar, Akçakoca İçin Müjdeli Haber Verdi

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Akçakoca ilçesinde Siyasal Bilgiler Fakültesi için bir bölümün daha açılacağını 2018 yılında öğrenci alımının gerçekleşeceğini söyledi.

Düzce Üniversitesi Rektörü Çakar, Akçakoca İçin Müjdeli Haber Verdi
Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemeniciyi ziyaret ederek müjdeli haberi verdi.

Rektör Demircan Çakar, Akçakoca Doğancılar mevkinde yapılan Siyasal Bilimler Fakülte Binasının kullanıma hazır olduğunu belirterek, ’’Hali Hazırda Siyaset Bilimi ve kamu yönetimi bölümlerimiz var. Uluslararası İlişkiler Bölümü gece ve gündüz aktif. Ümit ediyorum ki 2018 yılı Eylül ayında İktisat bölümü öğrencilerimizde gelecek ve böylece bir bölümümüz daha geceli ve gündüzlü olmak üzere açılmış olacak. Aktif bölümümüz 3 olacak. Bunun için öğretim görevlisi alım sürecini başlattık. İnşallah Mayıs ayında ilan edilecek olan ÖSYM kataloğunda İktisat Bölümü yazılacak ve 60 gündüz, 60 gece olmak üzere öğrenci alımı gerçekleşecektir’’dedi.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise, müjdeli haberin Akçakoca’ya hayırlı olmasını dileyerek, ’’Üniversitemizin Düzce ve Akçakoca açısından önemi çok büyük. Hızla büyütmek için değerli hocamız çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah hep söylüyoruz öğrenci sayımızı 2 kata yükseltmek amacımız olmalı. Amacımız kentimizi bir üniversite kenti yapmak’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA