Biga TSO'dan Prof. Dr. Bünyamin Bacak'a Ziyaret

Biga Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevine vekaleten atanan Prof. Dr. Bünyamin Bacak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Biga TSO'dan Prof. Dr. Bünyamin Bacak'a Ziyaret
Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Başkan Yardımcısı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Şahin, Meclis Üyeleri Hakan Akın ve Şenol Gençoğlu, 2.Meslek Komitesi Başkanı Tevfik Başarır ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu’nun katıldığı ziyarette, TSO’nun faaliyetleri ve Biga ekonomisine ilişkin bilgiler verildi.

Biga’daki yüksek öğrenim kurumlarının her geçen gün geliştiğinden ve büyüdüğünden söz eden TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, artan öğrenci sayısı karşısında birlikte neler yapılabileceğinden söz etti. Ziyarette ayrıca, iki kurum arasında bugüne kadar uyumlu bir çalışma ortamının mevcut olduğu belirtilerek, bundan sonra da devam etmesi temennisinde bulunuldu. Biga TSO’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Bacak, Biga TSO yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak: İHA