ATB Bilim Sanat Merkezi Müdüründen Çondur'a Ziyaret

Aydın Ticaret Borsası Bilim Sanat Merkezi Müdürü Serkan Sezik, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur’a bilgilendirme ziyaretinde bulundu.

ATB Bilim Sanat Merkezi Müdüründen Çondur'a Ziyaret
ATB BİLSEM Müdürü Serkan Sezik’i Yön.Krl. Bşk.Yrd. Cengiz Ülgen, Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Er, Abdülkadir Yıldız, Mustafa Akdam ve Genel Sekreter Neslihan Koç karşıladı.

ATB Bilim ve Sanat merkezi Müdürü Sezik, Fevzi Çondur’a başkanlık döneminin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Bilim ve Sanat Merkezi hakkında güncel bilgi paylaşımında bulundu. Sezik ziyarette yaptığı konuşmada, “2018 yılı Ocak ayı itibariyle, Aydın ilindeki ilk ve tek Bilim ve Sanat Merkezi olarak hizmet vermeye devam eden okulumuzda, 12 öğretmen ve 372 öğrenci bulunmaktadır. Bilindiği üzere Bilim ve Sanat Merkezi ilköğretim ve ortaöğretim çağındaki üstün yetenekli öğrencilerin, geliştirerek bilimsel düşünme ve üstün veya özel yeteneklerini davranışlarla estetik değerleri birleştiren, üretken, problem çözen bireyler haline gelmelerini sağlayan, özel eğitim kurumudur” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, bilim ve sanata yatkın, çok yönlü çocukların geleceğin ilim, bilim ve sanatçıları olarak yetiştirilmelerine katkı sağlamanın onurunu yaşadıklarını ifade ederek, üstün zekalı çocuklarımızın yeteneklerinin en iyi şekilde geliştirilmesi ve ülkemize faydalı bireyler olmalarının önünü açmak için Bilim ve Sanat Merkezlerinin önemli birer araç olduğunu ifade etti.

Çondur, bilgi toplumunda en büyük zenginliğin donanımlı insan gücü olduğunu belirterek, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın büyük başarılara ulaşmasına katkı sağlayacak Bilim ve Sanat Merkezimiz, değerli üyelerimizin katkılarıyla yapılmıştır, tekrar tüm üyelerimize sahsım ve Aydın Ticaret Borsası adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

2012 yılında protokolü imzalanan Aydın Ticaret Borsası Bilim ve Sanat Merkezi’nin 2013 yılında, dönemin Valisi Kerem Al ile temel atma töreni gerçekleştirilerek, 1 yıl gibi kısa bir zaman diliminde Aydın Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yatırımı tamamlanarak, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun teşrifleriyle 2014 yılının Ekim ayında açılışı gerçekleşmişti.
Kaynak: İHA