Zonguldak'ta 2 Polisin Bıçakla Yaralanması

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde 2 polis memurunu yaralayan doktorun, akıl ve ruh sağlığı yerinde olup olmadığını tespit etmek için Bakırköy Prof. Dr. Mahzar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edileceği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, 2 Ocak'ta ilçe merkezindeki Kilimli Semt Polikliniği önünde elinde bıçakla dolaştığı sırada kendisine müdahale eden komiser Orkun D'yi alnından, polis memuru Uğur G'yi gözünden yaralayan doktor Y.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Y.A, emniyetteki işlemlerinin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Psikiyatri Servisine yatırıldığı bildirildi.

Doktorun, buradaki tedavisinin ardından akıl ve ruh sağlığının yerinde olup olmadığını öğrenmek için Bakırköy Prof. Dr. Mahzar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edileceği bildirildi.

Kilimli ilçe merkezindeki Kilimli Semt Polikliniği önünde bir kişinin elinde bıçakla dolaşarak çevreye rahatsızlık verdiği ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine gitmiş, ekipler, aile sağlığı merkezinde doktor olduğu öğrenilen Y.A'yı gözaltına almak istediği sırada elindeki bıçağı savuran Y.A, komiser Orkun D'yi alnından, polis memuru Uğur G'yi ise sol gözünden bıçakla yaralamıştı.

Ekipler, Güney Mahallesi Mezarlık mevkisinde durdurulan Y.A'yı gözaltına almıştı.

Kaynak: AA