Yalova Caddelerine Giysi Kumbaraları Yerleştirildi

Yalova Belediyesi tarafından "Saklamıyorum Paylaşıyorum" projesi kapsamında, kentin 30 farklı noktasına giysi ve ayakkabı kumbarası yerleştirildi.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kentin belirlenen noktalarına yerleştirilen giysi ve ayakkabı kumbaralarını inceledi.

İhtiyaç sahibi vatandaşlar için getirdiği eşofman takımını da kumbaraya atan Belediye Başkanı Vefa Salman, kentin belirlenen 30 noktasına giysi kumbarası koyduklarını belirtti.

Salman, şunları söyledi:

"Vatandaşlarımız bu kumbaralara kullanmadıkları kıyafet ve ayakkabılarını koyarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmasını sağlayabilecekler. 2017 yılı içerisinde 3 bin 563 kişiye bu yolla giysi ve ayakkabı ulaştırdık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız bu durumdan oldukça memnun kaldılar. Bu ve buna benzer projelerimiz 2018 yılı içerisinde de devam edecek. Hatta 2018 yılında bu projenin sağlam bir ayağı olsun diye 1 tane aracımızı sadece bu proje için tahsis ettik. Vatandaşlarımız telefonla bizleri aradığı anda, özellikle ev eşyaları için görevli arkadaşımız bu eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için teslim alacaklar."

Kaynak: AA