UEDAŞ'tan Gönülleri Isıtan Proje

Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) ’Kardeşim Üşümesin’ projesiyle kışlık giysi yardımı yapmaya devam ediyor. Bu yıl Bursa İnegöl’den başlatılan projenin son durağı Balıkesir ve ilçeleri oldu. Beş yıldır devam eden proje ile bu yıl bin öğrenciye ulaşılacak.

UEDAŞ'tan Gönülleri Isıtan Proje
Güney Marmara’da 3 milyonu aşkın müşterisiyle Türkiye’nin en büyük elektrik dağıtım şirketleri arasında olan UEDAŞ, Milli Eğitim Müdürlükleri işbirliği ile hizmet bölgesindeki köy okullarına yardımlarda bulunuyor. 2013 yılından başlayan ’Kardeşim Üşümesin’ isimli kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında son durak Balıkesir oldu. Sosyal sorumluluk projesi dahilinde UEDAŞ, Balıkesir’de belirlenen 4 okulda öğrencilere kaban, atkı, bere ve eldivenden oluşan kışlık giyim eşyası hediye etti.

Balya Şamile Altıntaş İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzanç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Yavuz Çağlar, UEDAŞ Balıkesir İşletme Müdürü Taşkın Yıldız, Bandırma Ticaret Odası İlkokulu’na İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mutlu Aslan ve İhsan Parlak ve UEDAŞ Bandırma İşletme Müdürü Tayfun Tutar katıldı.

Edremit Yaşyer ve Bostancı İlkokulu’nda düzenlenen programa ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Öney’in yanı sıra UEDAŞ Edremit İşletme Müdürü Mehmet Faruk Bozan katıldı.

Soğuk kış günlerinde okula gidip gelen öğrencilerin üşümemesi için ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyim yardımı götüren UEDAŞ yetkilileri, öğrencileri kendi elleriyle giydirerek, onların sevinçlerine ortak oldu. Uzun soluklu ve sürdürülebilir projelerle bölge halkına faydalı olmayı amaçladıklarını belirten şirket yetkilileri sosyal fayda projelerinin önümüzdeki yıllarda da süreceğini aktardı. Bu yıl 11 etaptan oluşan sosyal sorumluluk projesinin son ayağı olan UEDAŞ ‘ın hizmet illerinden biri olan Çanakkale ile son bulacak. Bu yıl Bursa’da 277, Balıkesir’de 382, Çanakkale’de 236, Yalova’da 105 öğrenci olmak üzere toplamda bin öğrenciye ulaşılacak.
Kaynak: İHA