Suluova Belediyesi'nde Toplu Sözleşme

AMASYA –Suluova Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Belediye binasında düzenlenen programda sözleşmeye imza atan Belediye Başkanı Fatih Üçok, sendika mensubu belediye çalışanlarına hayırlı olmasını diledi.

Sözleşmenin, belediyede çalışan memurların ekonomik koşullarını iyileştirmeye yönelik olduğunu ifade eden Üçok, şunları kaydetti.

“Belediyemizde memurundan işçisine tüm çalışanlarıyla ekip ruhu içerisinde ilçeye hizmet etmenin gayreti ve çabası içerisindeyiz. İlçemize yapılan güzel hizmetlerde en büyük pay sahibi olan ekip arkadaşlarımızın da haklarını korumak bizim asli görevlerimiz arasındadır. Memurumuz, işçimiz, hizmet alımıyla çalışan tüm personelimiz bizim için çok kıymetlidir. Bu nedenle yaptığımız her türlü sözleşme de onların emeğinin karşılığını vermenin gayretindeyiz. Şimdi Sosyal Denge Sözleşmesi ile memurlarımıza imkanlarımız ölçüsünde en iyisini vermeye çalıştık.”

BEM-BİR-SEN Amasya Şube Başkanı Sadi Güven ise memurların yüzünü güldürecek güzel bir sözleşme imzalandığını, çalışanlarının haklarını koruma, yaşam koşullarını iyileştirme noktasındaki gayretlerinden dolayı Üçok’a teşekkür etti.

Kaynak: AA