Murat Hazinedar karar sonrası ilk kez konuştu

CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılmasının ardından kameralar karşısına geçti.

Murat Hazinedar karar sonrası ilk kez konuştu
Murat Hazinedar karar sonrası ilk kez konuştu
Murat Hazinedar şunlar söyledi:

KARARI BASINDAN ÖĞRENDİM


Hepinizden Allah razı olsun. Allah'ın verdiği canı Allah alır. Demokrasilerde de milletin verdiği yetkiyi millet alır. Henüz bana tebliğ edilmemiş basından öğrendiğim kararla ilgili düşüncelerimi daha önce paylaştım.

Beşiktaş halkının milletin bana yüklediği sorumlulukla 4 yıldız hizmet etmeye çalıştım. Çok zor şartlarda merkez siyasetin yerel yönetimlerde kurduğu vesayet altında hakkıyla çalışmaya çalıştım.

MİLLETİN İSTEKLERİNE GÖRE HİZMET ETMEYE ÇALIŞTIK

Parti, insan ayrımı yapmadan bu 4 yıla yakın sürede çalıştık. Önümüze konulan bütün engellere rağmen kurumlar arası iş birliği çabalarımıza rağmen, milletin isteklerine saygı göstererek hizmet etmeye çalıştık.

TÜRKİYE REKORUYLA SEÇİLMİŞ İLÇENİN BAŞKANIYIM


Beşiktaş çok özel bir yer. Ben Türkiye rekoruyla seçilmiş ilçenin belediye başkanıyım.

DEĞİL BEN, SÜLALEMDE BİLE BİR TEK FETÖ'CÜ BULAMAZLAR


Herkesin gözünün olduğu bir ilçenin belediye başkanıyım. Basından öğrendiğim kadarıyla uzaklaştırılma gerekçem bir takım yolsuzluk iddialarıyla birlikte 2016 yılından itibaren yürütülen FETÖ'ye üye olmak suçundan yürütülen soruşturma.

Değil ben sülalemde FETÖ'cü bir tek kişi bulamazlar.İktidarın FETÖ'yü meşru gördüğü 17-25'ten önce bile nokta kadar işimiz olmamıştır. Olamaz.