Milletvekili Uslu Açıklaması 'Konyaaltında Tüm Gönülleri Kazanacağız'

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, TBMM Genel Kurulunda verilen arada ilçelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Milletvekili Uslu Açıklaması 'Konyaaltında Tüm Gönülleri Kazanacağız'
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Konyaaltı İlçe Teşkilatının haftalık olağan toplantısına katıldı.

Uslu, ekonomi, yatırımlar, 2019 seçimleri ve projeler hakkında sohbet etti.

Milletvekili Atay Uslu, "İlçe Kongre süreçlerimiz tamamlandı. Artık 2019 yerel seçimleri, ardından da 2019 genel seçimleri için artan ivme ile çalışmaya devam edeceğiz. Artık Konyaaltı Belediyesini de AK Parti belediyeciliği ile buluşturacağız" dedi.

Büyükşehir Belediyesinin Konyaaltı’nda büyük projelere başladığını hatırlatan Uslu, “Menderes Türel Konyaaltı Sahili projesi, Boğa çayı projesi, Tünektepe projelerinde adımları attı, bu muhteşem yatırımları Konyaaltı’na ve Antalyamıza kazandırıyor. Konyaaltı İlçe Belediyesini de kazanacağız. Büyükşehir ve ilçe Belediyesi senkronizasyonu ile Batı Antalya kapımız olan Konyaaltı markasını daha da güçlendireceğiz. Biz dün olduğu gibi 2019 yılında da kuşatıcı, kapsayıcı ve kucaklayıcı siyaset anlayışıyla hareket edeceğiz, seveceğiz, sevileceğiz, sevdireceğiz ve tüm Konyaaltı’nda, Antalya’da vatandaşımızın gönlünü kazanacağız."
Kaynak: İHA