Karadenizli Acente Temsilcileri Muğla'da

AnadoluJet tarafından Dalaman-Ankara seferlerinin haftada 7 güne çıkarılmasının ardından Karadenizli acente sahiplerinden oluşan kafile, bölgede incelemelerde bulunmak için Muğla’ya geldi.

Karadenizli Acente Temsilcileri Muğla'da
Ankara’dan, Dalaman Havalimanına gelen acente temsilcilerini Anadolu Jet Pazarlama ve Satış Koordinatörü Demokan Murat Öktem, YDA Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Orçun Songur ve turizmci Ali Mürşit Yağmur karşıladı.

Anadolu Jet Pazarlama ve Satış Koordinatörü Demokan Murat Öktem, program hakkında yaptığı açıklamada; “Geniş hinterland’a ve muhteşem bir doğaya sahip bölgenin turizm alanında gelişimine katkı sağlamak bunun yanında ziyaretçi sayısını da artırmak amacı ile Karadeniz acentelerimizi bölge kanat önderlerinin de desteği ile 5 günlük bir programla ağırlıyoruz. Türkiye’mizin diğer bölgelerinin de bu güzellikleri görüp turizm elçileri olmaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Uçmayan kalmasın, görmeyen kalmasın” dedi.

Akyaka’da Kadın Azmağı’nı gezen kafile, 4 günlük program kapsamında Marmaris şehir turuna katılacak. Acente temsilcileri Selimiye, Turgut, Bayır ve Bal Evi’ni gezecek, diğer günler ise Dalyan, Köyceğiz Gölü, Sultaniye Kaplıcaları, İztuzu Plajı, Fethiye, Ölüdeniz, Kayaköy’ü gezme fırsatı yakalayacak.
Kaynak: İHA