Ender Kelleci, EMO Başkanlığına Aday

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Eskişehir Şubesi için başkan adaylığını açıklayan Ender Kelleci, odalarına üye olan gençlerin Eskişehir’de diğer şehirlere göre daha fazla olduğunu söyledi.

Ender Kelleci, EMO Başkanlığına Aday
Eskişehir’in ve ülkenin önemli ve güçlü meslek odalarından olan Elektrik Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, beşinci döneminde önemli bir seçime hazırlanıyor. 14 Ocak’ta gerçekleşecek seçimde adaylığını açıklayan Ender Kelleci, çalışmalarına başladı.

Seçilmeleri halinde yeni dönemde tüm sorunların üstesinden gelerek EMO Eskişehir Şubesini daha ileri bir noktaya taşıyacaklarını belirten Kelleci, "Meslek birlikteliğimizin arttırılması, teknik ve sosyal paydaşlığın oluşturulması için çözüm odaklı bir yönetim anlayışını benimsedik. Bu yönetim anlayışının bir parçası olarak çağın gereksinimlerine uygun ve yenilikçi projeler üreteceğiz. Bu projeleri hayata geçirebilmek için öncelikle mesleğini, şehrini, ülkesini seven değerli üyelerimizin desteğine ihtiyacımız var. Sürdürülebilirliğin sağlanması için şubemizin üyeleriyle sorumluluk bilinci içerisinde el ele vererek toplumcu, birleştirici, kapsayıcı ve samimi projeler üreteceğiz. Projelerimizin temelini; üyelerimizin etkin örgütlenmesi, sorunlara toplum odaklı çözüm bulunması ve mesleğin geleceğine yön veren projeler üretilmesi ilkelerine dayandırdık. Bu üç ilke; odamızın erişilebilir, denetlenebilir ve üretkenliğini sürdürülebilir olmasına imkan sağlayacaktır" dedi.



"Toplum yararına çalışan dinamik bir ekip olacağız"

Üyelerle birlikte hareket ederek çözüm odaklı olacaklarının altını çizen EMO Başkan Adayı Ender Kelleci, "Odamızın temel taşı olan üyelerimiz için birleştirici, çözüm odaklı, hızlı karar alan ve kararlarını uygulayan bir yönetim olacağız. Eleştirel düşünceye saygı duyan ve katılımcılığa önem veren yönetim anlayışımız, üyelerimizin projeler içerisinde söz sahibi olmasını sağlayacaktır. Mesleki bilgi birikimini paylaşan, bu bilgi birikimini toplum ve üyelerimiz yararına kullanan bir ekip olacağız. Hayata dokunan, çevreye duyarlı, üyelerinin ve toplumun gelişimine katkı sağlayan projeleri hep beraber oluşturacağız. Maddi ve kişisel kaygılardan uzak, toplum yararına çalışan dinamik bir ekip olacağız. Daha yaşanabilir bir Eskişehir ve ülke için sorumluluk alan ve sorumluluğunu yerine getiren bir duruş ortaya koyacağız. Ayrıca genç meslektaşlarımızın ve EMO genç üyelerimizin mesleki yeterliliklerinin arttırılması için projeleri de uygulamaya koyacağız" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA