Elazığ Belediyesi'nden Lojistik Eğitimi

Elazığ Belediyesince "Elazığ Belediyesi Lojistik Eğitim Merkezi Projesi" kapsamında kursiyerlere lojistik eğitimi verildi.



Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) çerçevesinde finanse edilen proje ile lojistik alanında istihdam edilebilecek personel yetiştirilmesi amacıyla eğitim programı başlatıldı.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, eğitim programını bitiren kursiyerlerin lojistik sektöründe kalifiye personel olarak istihdam edilebileceklerini belirtti.

Elazığ Belediyesi Hazar toplantı salonunda verilen eğitime 30 kursiyerin katıldığını ve 12 ay sürecek eğitimin ardından sertifika verileceğini aktaran Karaslan, şunları kaydetti:

"Bu tür eğitimlerle genç girişimcileri geleceğe hazırlamak noktasında birçok faaliyeti hayata geçiriyoruz. ilk olarak EBEGEM ve ardından Elazığ Belediyesi Lojistik Eğitim Merkezi Projesi kapsamında eğitimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’ın talimatı doğrultusunda verilen bu ve benzeri eğitim programları ile genç girişimcilere destek olmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA