Başkan Sözlü Açıklaması 'Adana'nın En Özel Kurtuluş Bayramı Olacak'

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ÇGC yönetimini ziyaret edip, 1071 Hizmetin Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni’ne davet etti, 5 Ocak’ta toplu taşıma hizmetinin ücretsiz olacağını duyurdu.

Başkan Sözlü Açıklaması 'Adana'nın En Özel Kurtuluş Bayramı Olacak'
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve İl Başkanı Bünyamin Avcı, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir nezdinde basın mensuplarını Adana’nın kurtuluşunun 96’ncı yıl dönümü münasebetiyle Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 1071 Hizmetin Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni’ne davet eden Başkan Hüseyin Sözlü, Adana’nın en özel kurtuluş bayramını yaşayacağını belirtti.

Başkan Sözlü “Cumhuriyet’i temellendiren, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e kurtuluş ilhamı veren Adanamızın 96’ncı kurtuluş yıl dönümüne özel gerçekleştireceğimiz 1071 hizmetimizin toplu açılış ve temel atma töreninde sizler nezdinde tüm gazeteci arkadaşlarımızı, basın mensuplarını aramızda görmek isteriz” dedi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teşrif edeceği 1071 hizmetin toplu açılış ve temel atma töreninde bulunmaktan memnuniyet duyacaklarını, bu açılış ve temel atma programının Adana için çok önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Sözlü, 5 Ocak günü Adana Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını ifade etti.

Kaynak: İHA