Başkan Karaçoban Bir Engelliyi Daha Sevindirdi

Temel belediyeciliğin yanında sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini veren Alaşehir Belediyesi, 94 yaşındaki Fatma Kaya’ya tekerlekli sandalye hediye ederek yürüme zorluğu çeken yaşlı kadın ve yakınlarını sevindirdi.

Başkan Karaçoban Bir Engelliyi Daha Sevindirdi
Sarısu Mahallesi Sümer Oral Caddesinde ikamet eden 94 yaşındaki Fatma Kaya isimli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “Engelsiz bir Alaşehir hedefliyor ve bunu gerçekleştirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Biz sadece bu konuda değil, her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz” dedi.

Tekerlekli sandalyeyi Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban adına Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Boğa yaşlı kadına teslim etti.

"Gökhan Başkandan Allah bir değil bin kere razı olsun"

Fatma Kaya’nın kızı Ümmü Zengin ise şunları söyledi: “Annem 94 yaşında, ayaklarından çok rahatsız, doktora götürmekte zorlanıyorduk. Sağ olsun Gökhan Başkanımızdan bize bu tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Allah bir değil bin kere Gökhan Başkanımızdan razı olsun."
Kaynak: İHA