Aydemir Karaçobanlılara Seslendi

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Bizim tek meselemiz mukaddesimizden kaynağını alan kardeşlik davasının ilanihaye hakim kılınması, gönüllerin vahdet ve tevhit durağında kararlı kalması, ila’yı kelimetullah için gönüllerin buluşmasıdır’ dedi.

Aydemir Karaçobanlılara Seslendi
2023 AK YÜRÜYÜŞÜ

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Karaçoban ilçesini ziyaret etti. 2023 AK Yürüyüşü çerçevesinde ilçe halkıyla buluşan Milletvekili Aydemir, AK Parti ilçe Başkanı Murat Derdiyok ve Yönetim Kurulu üyeleriyle istişarede bulundu. Karaçoban’ın 2018 ve 2023 sürecindeki konum, durum ve beklentileri üzerine gerçekleşen toplantıda, ilçe halkının talepleri değerlendirildi.

AYDEMİR’DEN KARAÇOBAN BULUŞMASI

Karaçoban ziyareti kapsamında ilçe esnafıyla görüşen Milletvekili İbrahim Aydemir, yönetim kurulunca tertip edilen ‘Karaçoban Buluşması’ etkinliği çerçevesinde vatandaşlara seslendi. AK Parti’nin davası içinde dikkat ve hassasiyetlerinin yoğunlaştığı değerleri anlatan Milletvekili Aydemir, AK Davanın yalnız ülke değil aynı zamanda küresel boyutta mazlum, mağdur milletlerin de sesi ve ifadesi olduğunu kaydetti.

İKİ GÜNÜ BİRBİRİNE EŞİT OLAN ZİYANDADIR

AK iktidarlar tarafından 2002-2017 sürecinde ilde gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi veren Milletvekili Aydemir, iki günü birbirine eşit olan ziyandadır hadisi şerifine kayıt düşerek, 2018-2023 sürecinde Erzurum ve özelde de Karaçoban’ın yeni yatırımlara adres olacağını söyledi.

Karaçoban’ın beşeri sermaye, ekonomik potansiyel ve coğrafi cazibesiyle marka ilçe olduğuna işaret eden Milletvekili Aydemir, AK Partinin, ilçe yerel dinamiklerini AK öngörüler çerçevesinde harekete geçirerek, Karaçoban’a yeni bir vizyon kazandırmakta kararlı olduğunu belirtti.

‘AK ÖNDERİMİZ BİR DÜNYA LİDERİDİR’

2019 yılında hayata geçirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konusunda da bilgilendirmede bulunan Milletvekili Aydemir, ‘AK önderimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, Türkiye 2023’lere 2071’lere yürüyor. Küresel boyutta lider ülkeler arasına giren Türkiye, AK önderin tasarruf, görüş ve tespitleriyle Dünyaya damga vuruyor. Dünya 5’ten büyüktür diyen AK Liderimiz Kudüs konusunda ABD kararına karşı ülkelerin ortak bir duruş sergilemesini sağlayarak, dünyaya insanlık, hukuk dersi veriyor. Bu yürüyüş kutlu bir yürüyüştür, Karaçobanlıların gönlü ve duası bizimledir.’ dedi.

AYDEMİR’İN KARAÇOBAN NİTELEMESİ

Milletvekili Aydemir ziyareti sonrası yaptığı değerlendirmede, ‘Karaçoban, İl merkezine mesafesi en uzak ilçemiz. Yüreklerin yakından attığı bu temiz mekanda yeni yönetimizi ziyaretten büyük mutluluk duyduk. Miting vari toplantıyla hemşerimizle konuşup, dertleştik. 2019’un en başarılı ilçesi olacağının ışığını görmek bizi mutlu etti.’ ifadesini kullandı.

AYDEMİR’DEN YAĞAN BABA VURGUSU

Karaçoban ziyareti sonrasında Köprüköy ilçesi Yağan Beldesinin konuğu olan Milletvekili İbrahim Aydemir, dadaşlarla hemhal oldu. ‘Yağan Baba’nın ruhaniyetinden müstefid olduk’ diyen Milletvekili Aydemir, ‘Yağan, Köprüköy İlçemizin güzel beldesidir. Ahmet Yesevi yoldaşı Yağan Baba’nın ruhaniyetiyle süslü bu güzel muhitte hemşehrilerimizle hemhal olmanın hazzı bir başkadır. Kucaklaştık, dertleştik. ‘ değerlendirmesini yaptı.
Kaynak: İHA