Artvin Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneğinden Yusufeli Ziyareti

Artvin Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Naim Günal ve yönetim kurulu üyeleri, Yusufeli ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Naim Günal ve yönetim kurulu üyeleri 91 yaşındaki Kore gazisi Ahmet Sezgin ve 65 yaşındaki Kıbrıs gazisi Ahmet Aydemir'i makamında kabul eden Yusufeli Kaymakamı Eyüp Kaykaç, ziyareti çok anlamlı bulduğunu dile getirdi.

Böylesine önemli bir derneğin Artvin'de kurulmuş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaykaç, "Şehitlerimiz ve onların değerli aileleri her zaman devletimizin ve bizlerin öncelikleri arasındadır. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz devletimizin, hepimizin güvencesi altındadır." diye konuştu.

Günal ve beraberindekiler ardından Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin'i makamında ziyaret etti.

Aytekin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Şehitlerimizin aileleri de gazilerimiz de gazilerimizin aileleri de bize emanettir. Şehit ve gazilerimizin yaptıkları fedakarlık ve ailelerinin duygularının tarifi yoktur.

Allah onların eksikliğini vermesin. Bizim kapımız da gönlümüz de her zaman sizlere açıktır. Sorun ve beklentilerinizi gidermek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Her zaman yanınızdayız." İfadelerini kullandı.

Naim Günal ise Yusufeli'nde çok iyi karşılandıklarına işaret ederek,

"Devletimizin başta Sayın Valimiz Ömer Doğanay olmak üzere her kesimi tarafından bu güzelliklerle karşılanmak yaralarımızı ve acılarımızı azaltıyor.

Sahipsiz değiliz. Şehitlerimiz yattığı vatan toprağında rahat uyuyor. Onların bizlere emaneti olan bu vatanı dün olduğu gibi bugün de yarın da canımız pahasına korumaya, gerekirse bu uğurda ölmeye hazırız." diye konuştu.

Kaynak: AA