Alaşehir'de Bozulan Yollar Yenileniyor

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Barış ve Keserler mahallelerinde, kilit parke taşı ile kaplanmış sokakların bozulan ve deforme olan kısımlarını tamir ederek yenileme çalışması yapıyor.

Alaşehir'de Bozulan Yollar Yenileniyor
Çevreye duyarlı ve şehir estetiğine önem veren bir anlayışla çalışmalarını yürüten Alaşehir Belediyesi ekiplerince ilçe genelinde bulunan kilit parke taşı sokaklar ile kaldırımlarda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.

İhtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında yerinden oynayan kilit parke taşları zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte edilirken, kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştiriliyor. Kilit parke taşı bakım çalışmaları ile birlikte deforme olan kaldırımların bakımları da yapılarak kaldırımlar daha düzgün ve düzenli bir hale getiriliyor.

Alaşehir’de vatandaşların ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla çalıştıklarını kaydeden Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, yapılan yol, kaldırım ve tadilatların kısa süreler içerisinde tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunulduğunu söyledi.

Kaynak: İHA