AK Partili Maviş Açıklaması 'Belediyelerimiz Teşkilatlarımızla Uyum İçinde Çalışmalı'

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, AK Partili bütün belediyelerin teşkilatlarıyla uyum içerisinde çalışmasının son derece önemli olduğunu söyledi.

AK Partili Maviş Açıklaması 'Belediyelerimiz Teşkilatlarımızla Uyum İçinde Çalışmalı'
AK Parti Sinop Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, Kırıkkale’yi ziyaret ederek burada çeşitli incelemelerde ve görüş alışverişinde bulundu. Maviş, ziyaret sırasında şehir ve ilçelerinde bugüne kadar yapılan, aynı zamanda çalışmaları sürdürülen faaliyetleri yerinde gözlemledi.

Belediyelerin siyasetin lokomotifleri olduğunu belirten Maviş, “Belediyelerimiz, siyasetin halkımıza hizmet noktasında ilk öncüleridir. Bütün belediyelerimizin teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışması son derece önemlidir” dedi.



Dağdelen: “Gayemiz rıza kazanmak”

Gerek il merkezinde gerekse ilçelerde teşkilatların belediyeler ile uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Kırıkkale’de bütün belediyelerimizle uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Siyaseten belediye başkanlarımıza elimizden gelen bütün desteği veriyoruz. Hem genel merkezimiz hem de hükümetimiz belediyelerimizin halkımıza daha iyi hizmet edebilmeleri için gereken bütün çalışmalar yapıyorlar. Makamlar rıza kazanmak ve hizmet etmek için bir aracıdır. Bizler işgal ettiğimiz makamlarda hem rıza kazanma gayreti hem de vatandaşlarımıza hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda Yönetimler Başkan Yardımcısı Sinop Milletvekili Nazım Maviş’e gerçekleştirdiği bu ziyaretten ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA