Van'daki Trafik Kazası

Başkale Kaymakamı Öztürk ve Başbakan Başdanışmanı İnaç, kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk ile Başbakan Başdanışmanı Adnan İnanç, Gürpınar ilçesinde tırla minibüsün çarpışması sonucu hayatını kaybedenlerin yakınlarını ziyaret etti.

Öztürk ve İnanç, kazada yaşamını yitiren 3'ü güvenlik korucusu 8 kişinin Esenyamaç ve Aşağı Darıca mahallelerinde ikamet eden yakınlarını ziyaret ederek taziyede bulundu.

Kazada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dileyen Öztürk ve İnanç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da taziye mesajını acılı ailelere iletti.

Ziyarete Garnizon Komutanı Piyade Albay Tefik Abaşlıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Hati ve İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin de katıldı.

Başkale ilçesinden Van'a giden C.T. idaresindeki 65 EN 541 plakalı minibüsle, karşı yönden gelen M.K'nin kullandığı 65 DH 165 plakalı tır, Gürpınar'ın Güzelsu Mahallesi'nde çarpışmış, kazada 3'ü güvenlik korucusu 8 kişi yaşamını yitirmiş, 2 kişi de yaralanmıştı.
Kaynak: AA