UGETAM, İTÜ Ve İstanbul Üniversitesi Arasında İşbirliği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Uluslararası Gaz Eğitim Teknoloji Araştırma Merkezi (UGETAM), İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve İstanbul Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı.

İBB'den yapılan açıklamaya göre, UGETAM, Türkiye'nin köklü üniversitelerinden İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi ile İBB Yerel Yönetimler Akademisi'nin eğitim çalışmalarını kapsayan işbirliği protokolü imzaladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"UGETAM, Yerel Yönetimler Akademisi kapsamında, THY Akademi, Türk Telekom Akademi’den sonra İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi ile karşılıklı işbirliği protokolü imzaladı. Protokoller kapsamında İstanbul Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi, UGETAM'ın Yerel Yönetimler Akademisi başta olmak üzere gerçekleştireceği mesleki, kişisel ve teknik eğitimlerde eğitimci ve tesis imkanı sunacak. Protokol kapsamında, eğitim ihtiyaç analizi, eğitimlerin içeriğinin hazırlanması, yönetici ve yönetici adaylarının kişisel gelişimine katkıda bulunacak eğitimlerin tasarlanıp uygulanması da yer alıyor."

UGETAM Genel Müdürü Şenol Yıldız, İTÜ'de, Rektör Prof. Dr. Mehmet Karaca ile işbirliği protokolünü imzalarken, İstanbul Üniversitesinde ise Rektör Prof. Dr. Mahmut Ak ile işbirliği protokolünü imza koydu.

Kaynak: AA