Terme'ye Mobil Tamir, Bakım Ve Temizlik Aracı

Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce mobil tamir, bakım ve temizlik aracı hizmete alındı.

Terme Belediyesi, çevre temizliğinde daha başarılı sonuçlar alabilmek için mobil tamir bakım ve temizlik aracı satın aldı. Birçok donanımın yer aldığı araç, 200 bin liraya mal oldu.

Yerinde bakım onarım yapan mobil araç kaynak, taşlama, boyama, yıkama, dezenfektan, tamir üniteleri ile donatılmış durumda. Araçla hem maliyet hem de zamandan tasarruf sağlanması amaçlanıyor.

Belediye Başkanı Şenol Kul, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin her geçen gün hizmet kalitesini artırdığını, modern toplum standartlarına uygun ekipmanlarla vatandaşların sorunlarına hızlı çözümler üretebildiklerini söyledi.

Belediyenin araç filosunun da her geçen gün büyüdüğünü ve modern kent standartlarında hızlı ve etkin çözümler üretebildiklerini anlatan Kul, "Belediyemiz kurumsallaşma anlamında önemli adımlar attı. Bu adımlardan en önemlilerinin başında da araç filomuz gelmekteydi. Araç kiralama gibi hizmet alımı yapmak yerine belediyemiz bünyesine kattığımız araçlarla vatandaşlarımıza her türlü hizmeti verecek ölçüde araç filosuna sahip olduk. Bakım onarım araçlarımız da filomuzun en önemli araçları. Mobil araçlarımız sayesinde mevcut sorunu yerinde çözebilecek bir noktaya geldik." diye konuştu.

Terme'nin daha temiz bir kent olması için temizlik çalışmalarını itinayla sürdürdüklerini dile getiren Kul, şunları kaydetti:

"Bu aracımız sayesinde çöp konteynerlerinin yerinde, hızlı, ekonomik ve etkin şekilde temizliğini yaparak görüntü kirliliği ve koku oluşumunu engellerken, aynı zamanda larva ve sinek oluşumunun da önüne geçilmiş olunacak. 3-4 dakika süren işlem sayesinde şehrimizin sokak ve caddelerindeki çöp konteynerleri, temiz ve steril hale getirilirken şehrimiz de layık olduğu temiz çevreye kavuşmuş olacak. Vatandaşlarımız Terme'de hak ettikleri kaliteli hizmeti alabilmeleri adına her türlü yatırımı yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz."

Kaynak: AA