Selçuklu Belediyesinden Mehmetçiğe İstiklal Marşı İle Destek

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi "Zeytin Dalı" harekatında görev alan kahraman Mehmetçiğe destek olmak amacıyla İstiklal Marşı klibi hazırladı.

Selçuklu Belediyesinden Mehmetçiğe İstiklal Marşı İle Destek
Mehmetçiğin gerçekleştirdiği ve her yaştan vatan evladının desteğini alan Zeytin Dalı operasyonuna bir destek de Selçuklu Belediyesinden geldi. İstiklal Marşı’nın her bir kıtasının ayrı ayrı seslendirildiği klip büyük beğeni topladı. Geçmişte olduğu gibi vatan savunması denince geri dönmeyi bile düşünmeden canı pahasına cepheye giden Mehmetçik bu kez de sınırımızda oluşturulmaya çalışan terör devleti girişimini bertaraf etmek için destan yazıyor. Zeytin Dalı operasyonunda tüm Türkiye’nin tam desteğini alan Mehmetçiğe moral vermek ve desteğini ifade etmek için Selçuklu Belediyesi de İstiklal Marşı klibi yayınladı. Yediden yetmişe her yaştan katılımın olduğu ve milli marşımızdan birer kıtanın okunduğu İstiklal Marşı klibi sosyal medyada büyük beğeni topladı. Klipte Milli Marşımızın son kıtasını Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay seslendirdi.

“Bu ülkenin her ferdi için İstiklal Marşımızın anlamı ve değeri tartışılmaz”

İstiklal Marşı klibiyle ilgili bilgi veren Başkan Altay, “Mehmetçik Zeytin Dalı operasyonuyla tüm dünyaya Türkiye’nin teröre karşı olan tavrını, vatan savunmasının ve sınırlarının ne kadar önemli olduğunu ve bu uğurda üzerine düşen görevi kahramanca yerine getireceğini gösteriyor. Mehmetçiğimizin Zeytin Dalı operasyonuna her yaştan hemşehrimiz destek veriyor. Bizler her şartta Mehmetçiğimizin yanındayız. Allah’tan muaffakiyetler diliyoruz. Kahraman ordumuz bu coğrafyada barışın en büyük destekçisidir. Şu unutulmamalıdır ki bu ülkenin her ferdi mevzu vatan olunca gözünü kırpmadan gereğini yapar. Allah devletimizi vatanımızı milletimizi ve kahraman askerlerimizi korusun birlik ve beraberliğimizi artırsın" dedi.

Kaynak: İHA