Şanlıurfa'da Alişan Rüzgarı Esecek

Arabesk, fantezi ve Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Alişan, 10 Şubat Cumartesi günü Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinde hayranlarıyla buluşacak. Ünlü sanatçı, sevilen şarkılarını Şanlıurfalılar için seslendirecek.

Şanlıurfa'da Alişan Rüzgarı Esecek
Açıldığı günden bu yana birbirinden ünlü sanatçıları Şanlıurfalılarla buluşturan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bir konsere daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Özel gün ve haftaların anlamına uygun düzenlenen etkinliklerle kentin sosyal ve kültürel yaşantısına canlılık kazandıran Piazza, ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ için de hazırlıklarını tamamladı. Sevgililer gününe özel konser ve kutlamaları hafta içerisine yayan AVM’nin Şanlıurfalılara ilk sürprizi ünlü sanatçı Alişan olacak.

AVM’nin etkinlik alanında 10 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’te sahne alacak olan Alişan, en romantik şarkılarını Şanlıurfalı hayranları için seslendirecek. Alışveriş tutkunlarının değişmez adresi olan AVM’ye gelenler hayranı oldukları Alişan’ı daha yakından görmenin ayrıcalığını da yaşayacak.
Kaynak: İHA