Muharip Gazilerden Asker Selamıyla Askerlik Başvurusu

Kırşehir’de bir araya gelen Muharip Gaziler, Askerlik Şubesi Başkanlığına giderek asker selamıyla askerlik başvurusu yaptı.

Muharip Gazilerden Asker Selamıyla Askerlik Başvurusu
Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kemal Parlak, Muharip Gazilerin vatanları için canlarını hiç düşünmeden feda edeceklerini söyledi.

Dernek binası önünden gazi kıyafetleri ile birlikte Askerlik Şubesi Başkanlığı önüne giden gaziler, Şube görevlisi Başçavuş Salim Alkın tarafından karşılandı.

Askerlik Şubesi önünde ellerinde Türk Bayraklarıyla bulunan Muharip Gaziler adına açıklama yapan Dernek Başkanı Kemal Parlak, “Bayrakları Bayrak Yapan Üstündeki Kandır. Bu vatanı bizlere vatan yapanlara şükranlarımı sunuyorum. ‘Ya Allah Bismillah Allah’u Ekber’ diyerek çocuklarını askere gönderen anaların ellerinden öpüyorum. O anaların evlatları canlarını feda etmekten çekinmemiştir.

Ya Rabbi, her türlü fitne için bizleri koru, bölgemizde güvenliğimizin temini için Afrin operasyonu hayırlı ve mübarek olsun. Her türlü tuzak için bizlere yardımcı olan Rabbimiz var. Hainlik edenler, kahrolsun. Sefer bizim zafer ise Allah’ındır”dedi.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, tarafından yazılan bir şiirden de bir paragraf okuyan Parlak’a yoldan geçenler dua ederek destek sundu.

Yapılan duanın ardından Muharip Gaziler, Askerlik Şubesi Başkanlığına askere katılmak için dilekçe sundu.
Kaynak: İHA