Hatay'ın Reyhanlı ilçesine 2 roket daha atıldı!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesine Afrin'den roketli saldırı düzenlendi. İki roketten biri eve isabet etti. Reyhanlı Belediye Başkanı, saldırıda 17 yaşındaki bir gencin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesine 2 roket daha atıldı!
Suriye'nin Afrin bölgesindeki terör örgütü PYD/PKK üyelerince Hatay'ın Reyhanlı ilçesine düzenlenen roketli saldırıda bir kişi hayatını kaybetti..Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı'nı yürüttüğü Afrin bölgesinden atılan roket, Gültepe Mahallesi'ndeki 3 katlı bir evin bahçe duvarına isabet etti. Bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi.

REYHANLI BELEDİYE BAŞKANI: 17 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Habertürk Haber Merkezi'nden Beycan Üçkardeş'in aktardığına göre, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Afrin'den PYD/YPG tarafından atılan iki roketten birisinin isabet ettiği evde 17 yaşında bir gencin hayatını kaybettiğini söyledi.

Şanverdi, 'Bugüne kadar ilçemize 30'un üzerinde roket isabet etti. Bu olaylarda 50'nin üzerinde kişi yaralandı, 1'i Suriyeli olmak üzere bugün kaybettiğimiz gencimizle 2 kişi hayatını kaybetti' dedi.

Roket isabet eden ev ve park halindeki bir araçta hasar oluştu. Güvenlik güçleri, olay yerindeki incelemelerini sürdürüyor.

TSK, MİSLİYLE KARŞILIK VERİYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri, atılan roketlere Suriye sınırındaki obüslerle misliyle karşılık vermeye başladı.

Dün de Reyhanlı ve Kilis'e çok sayıda roketli saldırı düzenlenmişti. Saldırılarda can kaybı yaşanmamıştı.

Bu arada Zeytin Dalı Harekatı'nın başladığı 20 Ocak'tan bu yana Kilis'e 20 roket atıldı, biri Suriye uyruklu 2 kişi hayatını kaybederken 21 kişi yaralandı